Naslovna

Restorani

Vinari|Uljari

Hrana

Turizam

Lifestyle

Kategorije

crogourmet365 logo



NK Junak i eMatematika.hr nude besplatne online instrukcije iz matematike i drugih školskih predmeta

U nastojanju da svojim mladim sportašima pruži sveobuhvatnu podršku, NK Junak iz Sinja započeo je suradnju s platformom eMatematika.hr, jednom od vodećih u Hrvatskoj za online instrukcije i instrukcije iz matematike. Ova platforma omogućit će svim članovima mlađih kategorija Kluba pristup besplatnim online instrukcijama iz širokog spektra školskih predmeta, uključujući matematiku, fiziku, kemiju, hrvatski i engleski jezik.

Kroz ovu suradnju, NK Junak nastoji osigurati da njegovi članovi imaju priliku uskladiti sportske i školske obaveze, čime će se stvoriti ravnoteža između njihovih ambicija u sportu i obrazovanju. Mnogi mladi sportaši često su suočeni s izazovima usklađivanja nastave i sportskih aktivnosti, a upravo ova inicijativa ima za cilj pružiti podršku djeci i njihovim obiteljima u tom procesu.

eMatematika.hr je platforma koja je kroz četiri godine rada postala sinonim za kvalitetne online instrukcije, s gotovo 30.000 sati odrađenih instrukcija i mrežom od 150 instruktora. Ova suradnja donosi brojne pogodnosti, uključujući fleksibilnost u učenju i pristup instruktorima u bilo koje vrijeme, bez potrebe za putovanjem. Posebno je važno napomenuti da će učenici imati podršku stručnih instruktora iz matematike, predmeta koji mnogim učenicima predstavlja izazov, no uz ovakav pristup bit će im olakšano savladavanje školskog gradiva.

Projekt besplatnih online instrukcija financiran je putem sponzora i podrške lokalne zajednice, čime se osigurava dugoročno održavanje i realizacija ove važne inicijative. Milan Buljan, dugogodišnji prijatelj Kluba, osigurao je ključna sredstva za realizaciju projekta, dok su gradonačelnik Sinja, Miro Bulj, i predsjednik Kluba Frane Boko također pružili svoju podršku.

“Suradnja s NK Junakom pruža nam priliku da pomognemo mladim sportašima u njihovom obrazovanju, što je ključno za njihov cjelokupan razvoj. Online instrukcije omogućuju im da usklade sve svoje obaveze, a istovremeno da ne zaostaju u školi”, istaknuo je Robert Pavlik, osnivač eMatematika.hr.

Roditelji i djeca bit će pravovremeno obaviješteni o načinu prijave i detaljima provođenja instrukcija, čime će se osigurati jednostavan i transparentan proces pristupa ovom projektu.

Povezani članci

Related

Show Buttons
Hide Buttons